Skip to main content
  • Română
  • English

Politicienii spun lucruri trăsnite

Politicienii au un discurs politic violent. Clubul politic al femeilor a condamnat comportamentul, din ultimul timp, al politicienilor în spațiul public . Femeile au cerut oficialilor să pună capăt acestei situații și să-și ceară scuze public pentru limbajul obscen și ofensator folosit.
Decizia Clubului a fost luată după ce săptămâna trecută, în cadrul Consiliului Municipal, Victor Gurău și-a permis să insulte o fostă membră a fracțiunii PCRM din CMC.

Reprezentantele Clubului Femeilor Politice au condamnat comportamentul politicienilor și au cerut ca Victor Gurău să-și ceară public scuze pentru limbajul ofensator, iar Parlamentul să creeze o Comisie de Etică.

Amintim că săptămâna trecută în cadrul ședinței CMC, Victor Gurău a insulta-o pe fosta sa colegă, după ce aflat că aceasta părăsește fracțiunea comuniștilor și aderă la fracțiunea socialiștilor. Acesta a declarat astăzi că nu-și va cere scuze de la ex-comunista Elena Hrenova.

Acesta nu este primul coportamnet neadecvat al politiecienilor. În luna noiembrie o deputată comunistă a fost pusă dur la punct de președintele Parlamentului Marian Lupu, asta la doar câteva săptămâni după ce deputații comuniști s-au luat la harță cu oamenii legii.

Potrivit legislației RM, datorită imunității de deputat, parlamentarii nu pot fi trași la răspundere pentru agresiune fizică și verbală.